Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bältad

Att få ta en dusch efter att varit bältad i 24 timmar

Det är som att vakna upp mitt i livet

Känna att jag ändå är ny

Fått lugnat ned mig, inte bara min förtjänst

Lika mycket sprutors förtjänst

Dessa sprutor är underbara efter ett tag

Men att vara bältad är inte underbart

”Fuck you” Schizofreni




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-20 23:10



Bookmark and Share


  Vincento
Det är ingen lek jag vet... keep up
2017-12-21

  Vincento
Det är ingen lek jag vet... keep up
2017-12-21

    ej medlem längre
jobbigt !
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson