Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnets musik

Kullerstenarna
hittade två oktaver
under takdroppet

(eller)

Under takdroppet
bland kullerstenarna
två oktaver




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-06-01 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP