Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel, fisk eller fjäril

jag är
som en fågel

stäng inte in mig
för då slutar jag sjunga

jag är
som en fisk

ta mig inte ur mitt element
för då kan jag inte andas

jag är
som en fjäril

håll inte fast mig
för då går jag sönder




Bunden vers av Tomas Karlsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-21 13:41



Bookmark and Share


    Tidsljus
en del är varken fisk eller fågel

2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP