Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda, skynda

När dimmorna lättar

När man för ett tag ser klart

Ja då är det gott att leva

Att få känna den kraft som skrivandet ger

Skynda, skynda innan dimmorna lägger sig igen




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-21 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo då finns tillfällen att glädjas åt
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson