Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det försent?

Tystnaden omsluter mig. Skrik då.
Aldrig en röst som höjdes, alltid tyst.
En månad har gått och jag känner men
jag låtsas att inte känna, det är för svårt.
Jag kan inte formulera mina ord,
smärtan blir alltför påtaglig då.
Att jag lyckats blunda. Att jag lyckats
tränga bort. Jag vill inte blunda.
Är det försent?




Övriga genrer av Nora Märtha
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-21 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora Märtha
Nora Märtha