Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll


över mig
över dig
över min värld
men framförallt över din

Jag har alla
nödvändiga medel som krävs
för att få dig att
gråta
skrika
klösa

Samtidigt har du alla
nödvändiga medel som krävs
för att få mig att
gråta
skrika
klösa




Fri vers (Fri form) av Nora Märtha
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-13 13:44



Bookmark and Share


  Stay Golden
Love!
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Nora Märtha
Nora Märtha