Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delat ansvar

Små kulor av is bildas när jag andas
Rök stiger mot gatlyktorna
En man i pälsmössa går mig jämsides
Han pressar en snöskyffel framför sig
Skottar rent för sina egna steg
Under mina fötter knarrar det

Jag önskar att jag hade barn
Nej vad säger jag
Jag önskar att jag var ett barn




Fri vers (Fri form) av Nora Märtha
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-12 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora Märtha
Nora Märtha