Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

distanserad närhet

risken att vanhedra din kropp gjorde att jag
avstod från att hedra den




Fri vers av Nora Märtha
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-09 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora Märtha
Nora Märtha