Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlandskap

I ett vinterlandskap
står jag - ensam
Virar min kappa hårdare runt mig
Det känns som en omfamning

I ett vinterlandskap
kan det finnas hav av snö
drivor där barn har snöbollskrig
pudersnö och varma kläder

I ett vinterlandskap
är istället fullt av slask
regnvindar piskar mig i ansiktet
Horisonten kväver mig




Fri vers av Nora Märtha
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nora Märtha
Nora Märtha