Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazzklubbens själ

ett lite sunkigt ställe

man kan fortfarande känna
den inpyrda röklukten

trots att rökning inomhus
varit förbjuden hur länge som helst

lite skrangliga och obekväma stolar
kring bord som också sett sina bästa dagar

i baren säljs bara
öl, cider, kaffe och te

varför kommer vi hit
vi som kommer hit

vi kommer för musiken förstås
musiken som är den bästa i stan

när musikerna spelar
förs vi bort på fantastiska musikaliska resor

och vi träffar varandra
vi som diggar denna underbara musik

och det är som om det hör till

att jazz ska spelas på såna här
lite sunkiga ställen

det är det som är
jazzens och jazzklubbens själ




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-21 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP