Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp—lös

har hoppats på glädje men fått sorg
har hoppats på lycka men fått olycka
Har hoppats på nått bättre men fått samma
Har hoppats på hjälpen men fått hinder
Har hoppats på fred men fått mer krig
Har hoppats att nån ska se men fått ignorans
Har hoppats på kärleken men fått hatet
Har hoppats på sanning men fått lögner
Har hoppats på friden men fått stressen
Har hoppats på något annat men fått repriser
Jag har hoppats på hoppet
Jag har hoppats men nu har jag insett
Hoppet finns inte för mig
Så svara mig gärna på en fråga
Hur kan en människa som jag leva på hoppet?
Ett hopp som inte finns för mig
Hur kan man hoppas på något som överhuvudtaget inte finns?
Hoppet ja, den frågan får mig mållös.

Bless




Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-21 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento