Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam



Lättar över marken
fylld med energi

Din stabilitet
kan inte rubbas

Vara här
för alltid


Det landar
mjukt
i min
kärna

Det är
bra

Vill tillbaka
Mer än
gärna


Mjukare
i mitt bröst

Starkare
från att
behöva tröst


Lättat upp från marken
fylld med energi

Tacksam att få må väl

Vara här

Åter bli







Fri vers av Havsvind
Läst 880 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-22 07:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind