Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

tidig morgon

en mugg kaffe

bara jag och katten

är vakna

det ljusnar så småningom

det ser ut att bli en fin dag




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-22 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP