Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrar

ibland måste man
stänga en dörr

när man stänger en dörr
öppnas andra dörrar

dörrar man inte ens
visste att de fanns

för förutsättningen
för att de skulle dyka upp

var att man
stängde dörren

den dörr
som behövde stängas

och dörrarna som öppnas
leder till nya rum

nya världar
man aldrig anade att fanns




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-22 10:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP