Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gömmer du dig för

Borta i en dröm

Vad gömmer du dig för

Du är nummer ett

Titta inte bakåt

Du behöver inte springa

Ditt inre kommer att säga vad du ska säga

Glöm inte andas så kommer allt att flyta på




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-22 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra reflektion!
Så är det
långsamt och väl kommer vi lång väg
fort och illa kan ingen gilla.
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson