Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De var din födelsedag igår. Du föddes på årets mörkaste dag, du kämpade bra.


Älskade mamma!

Kan höra din röst,
vackra toner blir till sång
likt bäckens flöde

Du fick en gåva,
med vilken du mången glatt
njutning för örat

Du skapat orden
från dina innersta rum
vacker poesi

Minnet lever kvar,
det gett avtryck i själen
evighetsminne

 

© Ann Johansson Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Ann V Åhsberg VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-22 18:30



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
MAMMA
.. som gjort allt för sitt barn och aldrig fullt ut uttalat önskan av detsamma.
Varje text du låter mig läsa griper och drar ur mig mina ord :)

2021-08-02

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin och hedrande dikt,
till Din kreativa och djupt älskade mamma!
2017-12-28

  ULJO
Så vördnadsfullt skrivet
2017-12-27

  Chawa VIP
Så kärleksfullt diktat till minne av mamma som en gång kom med ljuset när dagen var som mörkast! <3
2017-12-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt till din Mamma.
Kärleken till henne lever kvar.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP