Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är jag musiker?

jag valde inte musiken

musiken valde mig

om jag inte får skapa musik så kan jag inte andas, inte leva

jag gör det här för att jag måste

och jag skapar, jag skriver, i huvudsak för mig själv

om du gillar vad jag gör så blir jag lycklig

om du inte gillar det så, om jag ska vara helt ärlig, kunde jag inte bry mig mindre




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-23 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP