Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt kök

vi satt i mitt kök

och drack vin och pratade

du rökte under köksfläkten

sen när vi satt vid bordet

flyttade jag min stol närmare din

jag kysste dig

och smekte dina lår under kjolen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 558 gånger
Publicerad 2017-12-23 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP