Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grund för att gro

 

Spänn en vishetens sträng

runt mitt trofasta hjärta

 

tänd ditt doftande ljus

där inget mörker

finner grund för att gro.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-12-23 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP