Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Mina ögonlock lägger sig
De som allt annat med mig
Saknar dig...

Drömmer

Jag trivs inte här
Vill alltid vara där
Aldrig vakna
Verkligheten tär

Drömmer

Som jag alltid har gjort
Ingen väcker mig längre
Låter mig flyga
-tack




Övriga genrer av S~A •••
Läst 291 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-12-23 19:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert, vemodigt!
2017-12-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Snyggt skrivet upplagt, ha fina drömmar önskar G.
2017-12-23

    ej medlem längre
God Jul vackra själ!
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••