Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one-night stand II

den magiska känslan

ögonblicket

som då fisken nappar

som då jägaren har bytet på kornet

då man vet att

”Yes, hon är min!”

det är det som är kicken

det man blir beroende av

sen får man ju så lov att slutföra det man påbörjat

precis som fiskaren och jägaren

slaktar och styckar och äter upp




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-23 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP