Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bli artist?

så, du vill bli artist?

du tror att du ska bli upptäckt

och sen ska det bara gå av sig självt

jag kan tala om för dig hur man blir artist

det har att göra med 10.000 timmar

och har du inte hört eller läst om 10.000 timmar

så Googla eller läs på Wikipedia

det finns bara en väg om man vill bli artist

man behöver talang och passion

och sen krävs det hårt arbete

och njuter man inte av det man gör

varje dag, varje timme

så ska man hitta nånting annat att satsa på

och när man njuter av det man gör

så har man redan hittat framgången




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-24 10:28



Bookmark and Share


  Ric
Övning hjälper givetvis en hel del men 10000-timmarsregeln är dock ren humbug, och på sin höjd halvseriös forskning förvandlad til ren popfakta.

https://www.svd.se/myten-om-10-000-timmars-traning

2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP