Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långa och krokiga vägen

vissa människor lever sitt liv

som om de gick raka vägen genom en korridor

från födseln i den ena änden till döden i den andra

och öppnar aldrig några dörrar

för att kolla vart de leder

en del dörrar leder bara till rum

men andra dörrar leder till nya korridorer

med nya dörrar

oberoende av vilka dörrar och vägar man väljer

så missar man förstås nånting

men jag vägrar att tro

att den raka vägen

skulle vara den rätta för mig




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-24 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP