Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hannibal Lecter för en dag

jag fördes

med ambulans

och poliseskort

jag hade inte alls svårt

att se det komiska i situationen

jag kände mig lite som Hannibal Lecter

”ni tror väl inte att jag är farlig?” frågade jag dem

och det trodde de ju inte

men de sa att det var standardprocedur

redan andra dagen jag var intagen

fick jag frigång




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-27 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP