Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen vrids rätt

Du kom som en virvelvind in i mitt liv
att stilla min rastlösa själ
Du kom som en smekning genom eoner av tid
och ville mig bara väl

Du kom som en susning i livets löv
när du skapade en ny vår
Idag kan jag se att du är mitt liv
bekräftad av lyckotår

Du kom som en längtan, en smekning, ett ljus
i vinternattens kalla drag
Du kom som en värme, ett skratt, en skatt
så där plötsligt en vacker dag

Nu är jag tacksam att verkligheten skingrats
att livet vänts upp-och-ner
att allt vad begränsningar heter är borta
och jag älskar dig allt mer




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-25 07:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fina rim
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*