Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom masken

de flesta tror att jag mår bra

jag är väl relativt framgångsrik

utsedd till Årets konstnär

håller på med min andra skiva

har massor av elever

jag är en förebild, en role model som det heter

och det är ju fint

för det tar jag på allvar

och jag vill vara en bra sådan

men vem ser mig

det som är jag på riktigt, den som finns bakom masken

och hur jag mår?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-25 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP