Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor

det är tungt för mig

att vara med andra människor

det tömmer mig på all energi

och ibland måste jag bara

få tillbringa tid med mig själv och min katt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-25 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP