Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paket

jag har Aspergers syndrom

jag är också bipolär

och så är jag en HSP

jag är musikalisk

och mycket kreativ

de två första låter ju som

handikapp eller en belastning

och det är de ju förstås

men jag tror

att alla dessa kom i samma paket

och att det inte skulle ha gått

att ta bara begåvningarna

att ta bara musikaliteten och kreativiteten

utan allt det andra

och de är kanske också egentligen

begåvningar och inte belastningar?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-25 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP