Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jackan är tom

när man jobbar med människor

så ger man ofta mer än man får tillbaka

och med jämna mellanrum blir man tom

på finska säger man att ”takki on tyhjä”

vilket direkt översatt blir att ”jackan är tom”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-25 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP