Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alla andra

man ska vara

som alla andra

annars blir man mobbad, utstött

man upplevs som konstig

kanske t.o.m. farlig

framförallt ska man inte sticka ut

man ska inte vara för bra på nånting

”tror han att han är nånting?”

men allvarligt talat

hur skulle den här världen se ut

utan dem som inte är

som alla andra




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-25 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP