Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett parallellt universum

det finns ett parallellt universum

där lever en tvilling till mig

han lever ett helt annorlunda liv än mitt

det skulle vara intressant att byta med honom

om så bara för några dagar

men enligt fysikens lagar

kan vi inte båda existera samtidigt på samma ställe

om vi möttes så skulle vi båda utplånas




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-26 20:59



Bookmark and Share


    Conpotraz
Helt fantastiskt!!
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP