Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Jacob Bronowski


Bön

Du som hör
den som ropar i öknen
och ser
den som trevar i mörkret
låt oss människor röra vid varandra
så att vi minns
att vi är bröder och systrar
i dig.




Fri vers av Nitram P
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-25 19:26



Bookmark and Share


  walborg
Tack för en underbar bön
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P