Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagseftermiddag

bara ligga nakna på sängen

och lyssna på musik

och växla några vackra ord då och då

och utbyta lite ömma kyssar

och så vänder du dig mot mig

och viskar ”ta mig igen” i mitt öra




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2017-12-26 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP