Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan du, inget jag

Jag följer dina siluetter i korridoren
Du har tröjan instoppas i byxan
Hela du ser vackert ut
Vi båda är blyga
Jag följer din blick
Iaktat varandra på långt håll
Din älskade, din kära
Är du varm, snäll
Jag vill veta mer
Veta mer om dig




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 293 gånger
Publicerad 2017-12-25 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus