Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen som blev våran

Jag ska bjuda till dans
Stråla samman med hans kropp
Känna hans hjärtslag tätt till mitt bröst
Höra hans andetag mot min hals
Kropparna rör vid varandra nätt och tätt intill

Blicken när vi rör oss till samma takt
Vi hör samma melodi
Vi dansar vinröd oss i samma takt
Jag känner hela hans kropp
Pressad mot min själ
Våra själar dansar

Vi dansar i lycka för att glömma vår sorg
Sorgen vi bar från tid till tid
Vi lyckas hitta våran melodi
Vi lyckas hitta till våra själar
Vi står där
Dansar iväg från all sorg och tunga bördor

Men du står vi här
Andas mot varandra till våran melodi
Kolla mig i ögonen och säg att du är lycklig
Jag vill höra ditt skratt
Höra ditt hjärta skena till våran melodi
Vår melodi
Omfamna mig med din lycka ty din sorg med
Jag kan bära dig
Jag ska bära dig
Jag kommer bära dig

Så länge du blir lycklig
Lyckans dans
Lyckans melodi




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu vet jag varför jag saknar denna fantastiska närhet under pandemin. Dansen som förför och gör att två blir ett. Bravo!
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus