Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlusten av en mor

Om jag inte hade bestämt mig
Om jag inte skärpt min syn
Om jag inte tagit beslutet att slutet är här
Om jag inte bestämt mig att du var mer värd
Om jag inte sagt hejdå där och då
Hade jag inte legat här
Hade jag inte legat trygg på ditt bröst
Hade jag inte känt det närhet är
Hade jag inte blivit av med alla mina besvär
Du gav mig hopp
Du gav mig kärlek
Du gav mig det jag inte såg
Dina ord vart mina glasögon att våga se klart
Dina dina handlingar gav mig kraft
Dina ord gav mig allt
Det jag behövde
För att våga förbli stark
För att våga klippa alla band
För att inte falla tillbaka när allt va som värst
För du gav mig kärlek
Du gav mig allt




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-28 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus