Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara musiker

jag visste redan i tidiga tonåren

att jag skulle bli musiker

jag älskar att hänga med musiker

humorn som bara musiker förstår

och så att spela tillsammans

kamratskapet och värmen

och den speciella tävlingsmentaliteten

vem är hårdast eller vem spelar snabbast

eller vem skriver de bästa låtarna

men det är en vänskaplig konkurrens

och man känner att ”här hör jag hemma”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-26 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP