Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skön blandning av vackra ord


MOGEN FJORTISMIX

Gunnar Bakom Fläskpannkaka Klockan Äpple I Småland.




Övriga genrer av Majsbarn
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-06-01 19:05



Bookmark and Share


    Majsbarn
åh taack:)::):):):):)
2006-06-01

  osynlig
Vilken kul idé. Jag har massa vackra ord som man borde sätta ihop till något:)
2006-06-01

  Fallenängel
Låter bra ;)
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Majsbarn