Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsfredställelse

Kuken drar hårt nu
Det är så skönt tycker jag
Jävlar det sprutar!




Bunden vers (Haiku) av Majsbarn
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 21:44



Bookmark and Share


  jokerdam
haha, ok, kan va brao att veta
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Majsbarn