Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny falsk profet

Jag har överlevt tid och död för att möta dig, för att vara säker på att du skulle glömma men jag, jag har inte.
Du begravde mig för snabbt men här är jag, och gissa vem som kommer på besök i natt.
Från hans blodiga mun, spottar han ett förgiftat hat.
Han är en förstörd docka, hans ögon är svarta hål
Han är nattens marionettdocka som klipper av ditt livs strängar
Droger skiner i hans ögon - han är inte rädd att dö
Han är det levande döda giftet, upplivad för att leda dig till slutet
En ny falsk profet har anlänt från den oändliga rymden
Han står stolt och ensamt genom de mörka tiderna
Som en morbid leksak förgiftar han dina barns själar
Han är den du beundrar genom sina brinnande zombieandetag
Han är en svart enhet av alkohol och död
Han är en forntida kung som kallar er att följa smittan
Hans fingrar är klor, det är det sista du kommer veta
En för gammal sjukdom har spridits, en ny falsk profet höjer sig vid gryningen
Hans naglar är svarta och förstörda, den nya falska profeten
Så du ser det elaka du sprider som gör mitt liv till ett helvete
Det kommer bli det sista du vet
Min matta sköld har dött och du kommer snart få se vad jag kan få fram av det
Den nya falska profeten

Jag har överlevt tid och död för att möta dig, för att vara säker på att du skulle glömma men jag, jag har inte.
Han har dödsstanken, lukten av sjukdom
Allt liv kommer försvartnas och ruttna, hans art är hans livsmening
Täckt med lera och trasor, ingen känner till hans ålder
Insvept i änglakroppar är han ledaren
Han är det levande döda giftet, upplivad för att leda dig till slutet
En ny falsk profet har anlänt från den oändliga rymden




Fri vers av Majsbarn
Läst 515 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 21:40



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Oj, Du skräms, VEM talar Du om ? Väldigt Vackert Diktat men det är VÄL bara "fiction" ? Du får fram SKRÄMMANDE och DRAMATISKA känslor, i alla fall hos mig.........
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Majsbarn