Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styckmördare

Doften av blod
Den fyller luften
Dina jävla tarmar
Styckade och utspridna

- Styckmördare




Fri vers av Majsbarn
Läst 382 gånger
Publicerad 2008-05-26 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsbarn