Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyvna Människor

Tidiga timmar, öppen gata, en trebarnsfamilj - på väg hem
De har haft en trevlig dag i solen, men deras möte med slakten hade just börjat
En psykiskt skadad mördare som inte vet skillnad mellan vänster och höger, har nu familjen i syne
Försöker förstå om han är blind eller galen
Han styr sin bil till en annan fil

De kolliderar - vettskrämda ansiktsutryck
Kör på för fullt, gamen kommer snart att få föda

Fadern borrades genom bilens däck
Då hans skalle slutade med ett knäck
Hans ögon var skräckinjagande - han såg sina egna organ krossas
Hans bilbälte var värdelöst för att hålla honom tillbaka, eller ens för att hindra att klyva honom i två delar

Ben krossades, och ryggrader sträcktes ut och flög iväg
Modern flydde genom fönstret, men slutade genomborrad på en skylt
Hennes inälvor var utdragna från bilen och ner för backen några meter

Tre barn kvar, långsamt dör dom, synen av sprutande blod
Nu är det dags att äta - mötet med inälvorna har börjat.




Fri vers av Majsbarn
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 21:54



Bookmark and Share


    deb8
Det här var rått...men någonstans är det säkert vilken verklighet som helst.....
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Majsbarn