Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knapriga Barn

Bränn honom
Tortera henne
Fritera dem
Så mycket skoj
Baka in dem
Fritera dem
Rosta dem - jag har roligt
Smaskar på knapriga spädbarn
Tryck den lille pojkens ansikte mot grillen,
stek köttet - lilla friterade Jimmy
Bränn den lilla flickans fingrar
Det ger henne en rejäl solbränna
Häll det kokande vattnet på hans bollar
Bubblande vatten torterar kulorna
För mina tändare mot hennes öra
Med ett ryck så har jag läckerheten i min mun
Bränn honom
Tortera henne
Fritera dem
Så mycket skoj
Rosta dem - jag har roligt
Smaskar på knapriga spädbarn




Fri vers av Majsbarn
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 19:46



Bookmark and Share


  Fallenängel
HAHAHA Fan vad bra!! :D *applåd*
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Majsbarn