Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den frysande månen

Allting här är så kallt
Allting här är så mörkt
Jag minns det som en dröm
I hörnet av denna tid

Diaboliska gestalter smyger ut
Ut från mörkret
Jag minns att det var här jag dog
När jag följde den frysande månen

Det är natt igen, du vackra natt
Jag tillsfredställer min hunger, på levande människor
Nätter av hunger, följer dens anrop
Följer den frysande månen

Mörkret gror, evigheten öppnar sig
Kyrkogården lyser upp igen
Som i forntiden
Fallna själar dör vid mina fotspår
När jag följer den frysande månen




Fri vers av Majsbarn
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsbarn