Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Gud vad jag längtar



Gud vad jag längtar.

Värre en sex.

Jag längtar till mina Marshalls.

Min klassiga Gibson.

1997 Les Paul Gibson Standard Honeyburst.

Som är värd hur mycket stålar som helst.

Sviker mig aldrig.

Som kvinnor kan.


Trycka in sladden.

Och vrida upp en ikonisk Marshall.

TCL.

Med grymma stacks nedanför.

8 celstion original från London.

Inga leksaker.

Bara sjuk kvalitet rakt igenom.

Och låta livet bara blåsa.


Där bor det äkta kärlek.


Min Gibson är den sista jag lämnar.

Mina barn kommer att få den.

För en världsklass gitarr.

Måste gå till historien.

Som sagt.

Ingen leksak.




Bara hardcore sex hela vägen.

Jag behöver inte någon patetisk kärlek där.


Men jag skiter i pengarna.

För i denna lönntop finns livet.



Som att knulla en Ferrari.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2017-12-26 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP