Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönen


Vad innebär det att inte känna

att inte tänka, se och höra

vad innebär det att inte vara

inte vara

vara

vad innebär det att vara

i mina händer samlade jag min bön i ett blått vackert ljus

ett klot av energi och kärlek

som när jag öppnade dom igen

lyfte och svävade iväg

i klotet såg jag allt

Utanför inget.






Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-26 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som fångar läsaren och håller kvar greppet med intensitet till diktens sista rad. Man svävar mellan motpoler och ytterligheter, känner tomheten och mörkret och hoppets bönhörda(?) strimma.
2017-12-26

  henke_r
En skarpsynt betraktelse över det abstrakta. Lite Bruno K över detta stycke. Och han är grym, liksom du:)
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt