Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma

jag tror på karma

om du lämnar skit bakom dig nånstans

så kommer du förr eller senare

att hitta den skiten framför dig




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-26 15:19



Bookmark and Share


  Stay Golden
It's but water of the ducks back ^^

2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP