Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Kameler vandrar
tidlöst

Käkar maler

Tunga ögonlock

Hovar bildar hål
i sand
som vilar
i sin uråldrighet

Natten
viskar sitt namn

En visa sjunger
i natten

Kameler sänker
sina tunga ögonlock




Fri vers av Flying Anna
Läst 252 gånger
Publicerad 2017-12-26 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna