Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den missanpassade mannen

Den missanpassade mannen mår inte bra

Om det bara fanns ett gram Weed hemma

Men tyvärr finns det ej det

Den missanpassade mannen fortsätter att tänka


Den missanpassade mannen rör om i huvudet

Tänker på alla lyckliga dagar han haft

Olyckliga med

Den missanpassade mannen försöker glömma


Den missanpassade mannen är spänd

Orden i hans huvud lyder honom inte

Han känner sig utanför

Den missanpassade mannen vill ställa allt tillrätta


Den missanpassade mannen kan inte vrida tiden tillbaka

Han dunkar sin skalle i väggen


Men inte hjälper det något

Den missanpassade mannen vet att demonerna måste bort


Den missanpassade mannen vet att han inte passar in

Social fobi

Höra röster

Den missanpassade mannen behövs inte.




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-26 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du ger själ åt en fobi med dina ord.
Svårt annars att förstå. Tack
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson