Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemtjänsten

Hemtjänsten

De är bra

Hjälper mig upp och får på mig kläderna

Varje dag 365 dagar om året

Duschar mig och rakar mig tre gånger i veckan

Skulle inte klara mig utan dem




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-27 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De är ovärderliga för alla som behöver en hand.
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson